Dijital Turizm Teknolojisi ve Girişimcilik Zirvesi

Dijital Turizm Teknolojisi ve Girişimcilik Zirvesi: Geleceği Şekillendir!
Süleyman Demirel Üniversitesi, Girişimcilik ve Uygulama Merkezi müdürü Doç. Dr. Pınar GÖKTAŞ koordinatörlüğünde geliştirilen “Dijital Turizmin Sosyal Girişimcilik Üzerindeki Etkisinin Gençlik Çalışmalarıyla Yükseltilmesi” isimli Avrupa Birliği destekli ERASMUS + Projesinin “Dijital Turizm Teknolojisi ve Girişimcilik Zirvesi: Geleceği Şekillendir” adlı ilk çoğaltıcı etkinliği 24 Ekim 2023 tarihinde saat 10:00’ da Süleyman Demirel Üniversitesi Metaverse Girişim Stüdyosunda gerçekleştirilecektir. Etkinlik kapsamında gençlerin dijital turizmi ve kültürel mirası daha iyi anlamalarına, gönüllülük ve girişimcilik kültürü dâhil olmak üzere dijital deneyimlerin nasıl oluşturulacağını anlamalarına yardımcı olacak uzmanların katılımları ile oturumlar yapılacaktır.
Etkinlik programı, dijital turizmin geleceğini ve girişimcilik fırsatlarını keşfetmek isteyen herkes için önemli konuları içermektedir. Ayrıca, konusunda uzman konuşmacılar ve paneller, katılımcılara bilgi ve deneyim paylaşma fırsatı sunacaktır. Etkinlik kontenjanı sınırlı olup başvurular https://forms.gle/4KCbZdwTTpKjb5jF7 adresi üzerinden yapılacaktır.
Etkinlik Detayları:
Tarih: 24 Ekim 2023