Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu

METAVERSE TÜRKİYE GİRİŞİMCİLİK MARATONUNA BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI!

 

Süleyman Demirel Üniversitesi Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ve GamFed ortaklığı ile Türkiye’de ilk kez fiziki olarak gerçekleştirilecek olan Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu başvuruları uzatıldı.

 

Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu; genç girişimciliğini, ‘Metaverse’ özelinde inovatif ve teknoloji tabanlı yeni projelerin üretimi ile destekleyerek teşvik etmek amacıyla SDÜ ev sahipliğinde 13-14-15 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu maratonda genç katılımcılar, yeni modern dijitalleşme sürecinin bir parçası olan Metaverse ile bu alanda sahip olunan iş fikirlerinin 48 saat içerisinde ürüne dönüştürülmesine fırsat sunmak amacıyla teknik eğitimler ve alanında uzman kişilerce mentorluk desteği alma fırsatı yakalayacaklardır. Ayrıca genç yetenekler jüri oturumunda sektördeki uzman ve yatırımcılarla da sunum yapma fırsatı elde edecek, dereceye giren ekipler birbirinden değerli ödüllerin sahibi olacaklardır.

 

Türkiye’deki Metaverse dünyasına ilgili ve girişimci ruha sahip gençlerin, tüm üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarından katılımına açık olan program, 13-14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde, Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecektir.

 

NOT: Sadece takım liderlerinin değil bütün takım üyelerinin formu doldurması gerekmektedir.

Başvuru Formu: https://forms.gle/j3HF2YcqfZDskQcb7

Son Başvuru Tarihi: 29 Nisan 2022

 

 

Etkinlik Nerede ve Nasıl Düzenlenecek?


METAVERSE TÜRKİYE GİRİŞİMCİLİK MARATONU 13-14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde, Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Çalışmalar tüm gün devam edecek olmakla birlikte takımlardan program  boyunca etkinlik alanında olması beklenmektedir.


Ulaşım nasıl olacak?


Katılımcılarımızın programın gerçekleştirileceği yere kendi imkânları ile gelmelerini beklemekteyiz.


Konaklama imkanı var mı?

Maraton süresince etkinliğin gerçekleşeceği yer haricinde bir konaklama imkanı sağlanmayacaktır. Etkinlik alanında soyunma odaları, duş gibi kişisel ihtiyaçlara yönelik imkanlar mevcuttur. Ayrıca dinlenme alanında çadırlar olacaktır.

 

Yeme - İçme ihtiyaçlarımı nasıl karşılarım?

Etkinlik süresince detayları programda belirtildiği gibi katılımcıların tüm ihtiyaçlarını sağlayacak yemek servisi yapılacaktır. Ayrıca atıştırmalık servisleri olacaktır.


Yanımızda neler getirelim?

Bilgisayarlarınızı ve güç kablolarınızı getirmeniz gerekmektedir. Ancak eğer ihtiyaç duyuyorsanız ek donanım da getirebilirsiniz. Ayrıca dileyen yarışmacıların uyumak için uyku tulumlarını getirmesi yeterlidir.


Nasıl Katılacağız?

Katılmak için başvuran ekip üyeleri, web sitemizde yer alan başvuru formunu 21.04.2022 tarihi saat 23:59’a kadar doldurarak başvuru yapabileceklerdir. Ön eleme sonrası Hackathon’a katılacak kişiler ayrıca e-posta ile bilgilendirilecektir.


Kimler Katılabilir?

Türkiye’deki Metaverse dünyasına ilgili ve girişimci ruha sahip ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabilir.


Kazananlar Nasıl Belirlenecek?

Takımlar, 48 saat boyunca temaya uygun bir fikir üreterek fikrin geliştirilmesi ve sunumun yapılması için çalışacaklardır. Takımlar 5 dakikalık fikirlerini ve/veya ürünlerini tanıtan sunum hazırlayacaktır. Fiziki olarak gerçekleşecek sunumlar ile jüri tarafından değerlendirilecektir.


Etkinliğe Katılım Ücretli mi?

Etkinliğe katılım ücretsizdir.


Başvurudan sonra süreç nasıl ilerleyecek?

Seçilen ve seçilmeyen takımlar belirlenen tarihlerde e-posta ile bilgilendirileceklerdir. 


Merak ettiğim başka bir soru var. Kiminle iletişime geçebilirim?

Bilgi almak istenilen herhangi bir konuda, iletişim sayfamızda bulunan iletişim formunu kullanarak veya gimer@sdu.edu.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.